Als tandarts èn eigenaar van deze tandartspraktijk stel ik mij graag even voor:

Mijn achtergrond:
Mijn naam is Yoerike Harp. Na mijn middelbare school studeerde ik drie jaar piano aan het conservatorium in Arnhem. Ik verdiende mijn studie als tandartsassistente. Ik vond dit zulk interessant werk dat ik ben geswitched naar tandheelkunde. Deze studie heb ik afgerond in 1997 aan de universiteit St. Radboud van Nijmegen. In 1998 kwam ik in Tiel terecht bij de groepspraktijk St. Walburg, waar ik in 2001 een van de vijf eigenaren werd.

Mijn visie:
In de loop der jaren heb ik me sterk gemaakt voor een goede behandeling in plaats van een snelle behandeling. Ook patiënten met angst voor de tandarts voelen zich bij ons veilig. Ik sta bekend als een tandarts ´met zachte handen´. Gevoelige tanden verdienen immers gevoelige handen! Misschien speelt het feit mee dat ik als kind zelf angst had voor de tandarts, hoewel deze mijn eigen vader was! Maar ik vind dat angst het hebben van mooie tanden niet in de weg mag staan…

De toekomst:
Per 1 januari 2012 heb ik een deel van de praktijk St. Walburg overgenomen. Ik ben met een kleiner, enthousiast team verder gegaan. Dit zorgvuldig samengestelde team: ´Harp & Co´, bestaat uit tandartsen, preventie- en paro-preventieassistentes, assistentes, een baliemedewerker en een praktijkmanager. Samen staan wij borg voor behandelingen met veel zorg, tijd en aandacht.

Bij ´ons team´ kunt u lezen wie wie is in het team van ´Harp & Co´.

Waar wij als Harp & Co voor staan:
Wij staan voor kwaliteit. Natuurlijk tandheelkundige kwaliteit, maar ook qua service en aandacht voor onze patiënten . Onze medewerkers zijn allemaal in Nederland opgeleid en er is een uitgebalanceerde eenheid van jonge enthousiaste en ervaren oudere collega's. Ons doel is iedereen zorg op maat te bieden. Ons uitgangspunt is dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Wij vinden dat uiterst belangrijk in een tijd waar dat vaak andersom is. Maar uiteindelijk is mond-tot-mondreclame de beste reclame! Tandartspraktijk Harp & Co is volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. U kunt in de praktijk terecht voor alles op het gebied van mondzorg, zoals: preventie, wortelkanaalbehandelingen, parodontale behandelingen, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, prothetiek en bleken.