Tandartsen

De tandarts is een medicus die zich bezig houdt met de tandheelkunde en deze in zijn volle omvang mag uitoefenen. De tandarts onderzoekt en behandelt het gebit. De werkzaamheden zijn erop gericht om ziekten en afwijkingen te voorkomen en te behandelen en het herstellen van de gebitsfunctie.


Yoerike Harp


Nathalie Janssen


Janneke Poirters


Sven Vollmar

 

 

Praktijkmanager

De praktijkmanager draagt zorg voor het personeel en de organisatie van de praktijk.


Henk de Jong

 

Paro-preventieassistente

De preventieassistente heeft als taken: de mondhygiëne van de patiënten op peil brengen en houden; het tandvlees controleren; waar nodig poetsgedrag corrigeren; gebitsreinigingen uitvoeren; gebitsafdrukken en röntgenfoto´s maken; instructie en voorlichting geven. Bij kinderen doet zij fluorbehandelingen en sealt zij kiezen (kiezen preventief voorzien van een beschermlaag). Bij ons in de praktijk nemen de preventieassistentes tevens een gedeelte van de controle voor hun rekening. Er is altijd een tandarts aanwezig. Indien nodig halen de preventieassistentes de tandarts erbij voor aanvullende informatie. Onze preventieassistentes zijn gekwalificeerd.

De paro-preventieassistente voert dezelfde taken uit als de preventieassistente maar is tevens gekwalificeerd om ook mensen met parodontale aandoeningen (in samenwerking met de tandarts) te behandelen.


Henriëtte van Meeteren


Sandra van Tintelen-Hol

 

 

Assistentes

  De assistente voert werkzaamheden uit ten behoeve van de voorbereiding, uitvoering en afronding van patiëntenzorg op het gebied van de tandheelkunde. Zij ondersteunt de tandarts bij zijn/haar dagelijkse werkzaamheden en is verantwoordelijk voor diverse praktische taken en verantwoordelijkheden binnen de tandartspraktijk.


 


Anne Romijn


Tanisha Sjardijn


Charlaine Romijn


Selena Hörst

 

Baliemedewerker

De baliemedewerker is onze gastvrouw. Zij staat u te woord aan de telefoon of bij de receptie, wijst u de weg in onze praktijk, maakt afspraken en geeft administratieve ondersteuning.


Sylvia Stavenuiter